Workshop vrijheidsdressuur

Wanneer jij niet de enige op stal bent die interesse heeft in vrijheidsdressuur dan kan het interessant zijn om ipv les een workshop te boeken. Tijdens een workshop combineren we theorie met praktijk. We starten ook met de basis clickertraining omdat we tijdens vrijheidsdressuur gebruiken maken van clickertraining. We leren de paarden voer weigeren, targetten en voetje geven. Afhankelijk van het niveau van de paarden kunnen we natuurlijk ook andere oefeningen behandelen.

 

We verdelen de dag in een theorie en een praktijk gedeelte. Tijdens de theorie krijg je uitleg over hoe paarden leren, hoe clickertraining werkt en wat vrijheidsdressuur inhoud. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Na de theorie is er tijd voor lunch en daarna starten we in de praktijk.

 

Tijdens het praktijk gedeelte van de workshop werken we in 2 tallen en gaan we met elkaars paard aan de gang. Op die manier kan iedereen dezelfde oefeningen  aan 2 verschillende paarden aanleren en dus de verschillen en overeenkomsten in de leercurve van het paard ervaren. Op deze manier haal je een maximaal rendement uit deze dag. 

 

Iedere deelnemer van de workshop ontvangt een reader met informatie om thuis na te lezen en een clicker. 

Niet alleen onze paarden willen graag cookies! onze website wil deze ook. Op deze manier optimaliseren we jouw websitebezoek.