Workshop Clickertraining

Wanneer jij niet de enige op stal bent die interesse heeft in clickertraining dan kan het interessant zijn om ipv les een  workshop te boeken. Tijdens een workshop combineren we theorie met praktijk. We leren de paarden beleefdheid rondom voer en targetten. Afhankelijk van het paard en de persoonlijke wensen kunnen we ook nog aanvullende oefeningen erbij pakken zoals neus in halster steken, voeten optillen of hoofd laag houden. 

 

We verdelen de dag in een theorie en een praktijk gedeelte. Tijdens de theorie krijg je uitleg over hoe paarden leren en hoe clickertraining werkt. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Na de theorie is er tijd voor lunch en daarna starten we in de praktijk.

 

Tijdens het praktijk gedeelte van de workshop werken we in 2 tallen en gaan we met elkaars paard aan de gang. Op die manier kan iedereen dezelfde oefeningen  aan een paard aanleren en dus de verschillen en overeenkomsten in de leercurve van het paard ervaren. Op deze manier haal je een maximaal rendement uit deze dag. 

 

Iedere deelnemer van de workshop ontvangt een reader met informatie om thuis na te lezen en een clicker. 

Niet alleen onze paarden willen graag cookies! onze website wil deze ook. Op deze manier optimaliseren we jouw websitebezoek.