Overige diensten

Overige diensten

DSC_8160

Naast lessen verzorgt Amable Paard en Inzicht ook shows, workshops en inhuur.

Wij zijn van alle markten thuis!

Wij zijn onder andere beschikbaar voor:

Evenementen

Evenementen zijn er in alle vormen en maten. Het team van Amable staat klaar voor jouw evenement!

Shows & demonstraties

Vrijheidsdressuur, straattheater of tuigloos rijden, in onze optredens kan het allemaal!

Workshops en Clinics

Ook in kleine en grote groepen deel ik graag mijn kennis met jullie!

Film en video opdrachten

Van commercial tot tv serie of videoclip, mijn paarden zijn echte supersterren!

Veiligheid


Paarden zijn prachtige en imposante dieren, maar het werken met deze dieren is niet zonder gevaar. Vooral wanneer het over publieke optredens gaat of over bijzondere locaties. Juist daarom is het belangrijk om te kiezen voor paarden die gewend zijn aan bijzondere omstandigheden en in alle situaties hun hoofd cool houden.

Braaf en goed getraind


De paarden die horen bij het team van Amable, Paard en Inzicht, Jauke en Llevado zijn beide goed getrainde, brave paarden die al heel veel gezien hebben. Daarnaast kunnen ze spectaculaire kunsten, zoals zitten, knielen en steigeren. De paarden zijn te boeken voor fotoshoots, televisie en film optredens. Vooral Fries paard Jauke heeft al een indrukwekkend cv. Informeer naar de mogelijkheden!

Shows en optredens


Er klinkt prachtige muziek, de paarden lopen los door de baan en maken op de kleinste aanwijzingen prachtige bewegingen… Het publiek applaudisseert, roept ahhhh en lacht, mensen krijgen kippenvel van ontroering.

 

Een impressie van een prachtig sfeervolle straattheater show

Video afspelen

In overleg is het altijd mogelijk om uw evenement ook te delen via mijn social media welke bestaat uit ruim 20.000 volgers op diverse kanalen.

Niet alleen onze paarden willen graag cookies! onze website wil deze ook. Op deze manier optimaliseren we jouw websitebezoek.