Online lessen

Vanaf nu is het ook mogelijk om online les te krijgen!

Hoe werkt het?
Dit kan op 2 manieren. Of je filmt jouw training / het probleem waar je tegen aan loopt. Dit zijn dan het beste meerdere, korte filmpjes. Deze video(s) stuur je door naar mij. Dit kan via mail, whatsapp of wetransfer, maar bijvoorbeeld ook door de video’s op youtube verborgen up te loaden.

Vervolgens nemen we contact op via skype, zoom, whatsapp beeldbellen of een andere app waarbij we elkaar ook kunnen zien. Dit is belangrijk omdat er soms uitleg gegeven wordt waarbij het handig is om zichtbaar te zijn. Tijdens dit gesprek analyseren we de video beelden en bespreken we de trainingsdoelen voor de volgende keer. Doordat je jezelf ook terug ziet op beeld zijn de verbeterpunten heel helder in kaart te brengen en kan je jezelf makkelijk verbeteren. Je ziet immers zelf ook wat er gebeurt.

De andere manier is dat je tijdens je training live gaat. Dan kan ik direct met je mee kijken en feedback geven. Hiervoor is het natuurlijk wel noodzaak om goed en stabiel internet te hebben bij jouw paard. En het is in zo’n geval handig om hulp te hebben van iemand die jou kan filmen.

 

Niet alleen onze paarden willen graag cookies! onze website wil deze ook. Op deze manier optimaliseren we jouw websitebezoek.