Informatie

Alles wat je wil weten

Veelgestelde vragen

In welke regio's kom je?

Ik kom door heel Nederland en België. Maar wanneer ik verder moet reizen worden de reiskosten natuurlijk wel hoger. Daarom kan het interessant zijn om te kijken of er meer mensen van jouw stal of uit jouw omgeving interesse hebben in les, want dan kunnen de reiskosten gedeeld worden. Vanaf 5 lesuren vervallen de reiskosten zelfs volledig!

Geef je ook gratis advies?

Via mijn video’s op youtube en mijn blogs hier op de site en op social media geef ik al onwijs veel gratis tips en tricks weg. 

Maar wanneer jij een vraag hebt over jouw persoonlijke situatie dan kan ik je natuurlijk niet gratis helpen. Tenslotte is het mijn werk om mensen en hun paarden te helpen, dus daar staat wat tegenover. Mocht het te kostbaar zijn om mij bij jou op locatie te laten komen dan kan je ook altijd een online les afspreken. En denk bijvoorbeeld eens aan een les als een verjaardagscadeautje!

Hoe kan ik betalen?

Het liefste heb ik de betaling digitaal. Tenslotte moet ik ook de huur van mijn huis, gas, water, licht etc digitaal betalen.

 

Ik werk wit, wat inhoud dat ik mijn inkomsten op geef aan de belastingdienst. Daarom is het fijn om de betaling rechtstreeks op mijn rekening te krijgen. Ik kan je ook altijd een tikkie sturen, dat is vaak de makkelijkste manier van betalen.

 

Wanneer je een traject af sluit is het makkelijk wanneer jij het geld maandelijks overmaakt, eventueel via een automatische overschrijving. Dan hebben we geen omkijken naar de financiën. 

Hoe lang duurt een les?

Een les duurt minimaal 45 minuten, vaak iets langer.

Ik vind het belangrijker dat jij en/of jouw paard aan het einde van de sessie echt iets geleerd hebben. Ik zal dus nooit stoppen met een training als het niet het juiste moment is om te stoppen, omdat dat zonde is van je trainingssessie. Ik vind het belangrijk dat jij een goed rendement uit de les gehaald hebt.

Dit betekent ook dat ik wel eens uitloop in mijn planning en dat ik soms te laat bij jou ben. Paarden laten zich niet altijd sturen zoals we graag willen, dus ik hoop dat je daar ook begrip voor hebt. 

Zijn de lessen inclusief reiskosten?

Nee, de reiskosten komen nog bij de les. Mocht je met meer mensen op 1 stal les willen dan kunnen de reiskosten natuurlijk gedeeld worden. Kijk hier voor de volledige tarievenlijst

Geef je ook les in het buitenland?

Ik kom vooral ook in België, dat is natuurlijk eenvoudig, dichtbij en dezelfde taal. Maar ik sta er ook zeker voor open om naar andere landen af te reizen. Misschien moet ik de site ook maar eens naar het engels vertalen…….

Heb ik een eigen paard nodig voor de lessen?

Voor de lessen clickertraining, vrijheidsdressuur en schriktraining is het wel handig om een eigen paard te hebben. Het gaat bij deze lessen echt om het aanleren van nieuwe dingen en dat is met een paard die alles al kent toch lastiger. 

Maar de overige lessen en natuurlijk omgaan met angst zijn ook te volgen met een paard van mij. Mocht je hier interesse in hebben dan laat me bij je aanvraag weten wat je graag wil leren. 

Zijn de prijzen incl of excl btw?

Voor consumenten zijn de prijzen incl. Voor bedrijven excl. Dus de prijzen van shows, clinics en inhuur van een paard zijn allemaal excl BTW. De prijzen voor lessen en workshops zijn incl BTW.

Zorgt Amable voor een trailer bij het trailer laden?

Nee, het beste is om het trailerladen te oefenen met een trailer die je ook voor het vervoer gaat gebruiken. In deze blog leg ik uit waarom dat zo is.

Daarnaast is het voor mij niet handig om de hele dag op pad te zijn met een trailer. Omdat ik naar jou toekom rij ik op een dag soms 4 of 5 verschillende adressen langs. Het is dan niet handig wanneer de trailer de hele dag achter mijn auto hangt. Temeer omdat mijn trailer bij mijn paarden in Someren staat en ik zelf in Eindhoven woon. 

In overleg is het natuurlijk wel mogelijk dat ik mijn trailer mee neem. Maar dat is dan wel tegen een meerprijs omdat ik dan dus geen andere lessen kan plannen en op en neer moet rijden om de trailer op te halen.

Is het mogelijk om stage te lopen bij Amable?

Jazeker! Amable, Paard en Inzicht staat ook op stagemarkt voor MBO opleidingen. Mocht je een HBO oppleiding volgen en interesse hebben in stage mogelijkheden neem dan zeker contact op. 

Niet alleen onze paarden willen graag cookies! onze website wil deze ook. Op deze manier optimaliseren we jouw websitebezoek.