Jonge paarden training

Het begin van een veulen trainen

Video afspelen

Wandelen met een veulen

Video afspelen

Leren leiden en volgen

Video afspelen

Voor jonge paarden is de wereld nog nieuw, ze moeten alles nog leren en ontdekken. Dus ook dat wat wij mensen van ze willen zoals overal aanraken, mee lopen aan een touwtje en ze komen al in aanraking met de hoefsmid.

 

Amable biedt hulp aan om jonge paarden op te voeden. We nemen hier de tijd voor en zorgen ervoor dat de eerste keren voor het veulen positieve ervaringen zijn. Tenslotte is jong geleerd, oud gedaan. Hoe fijn is het wanneer je zelf je veulen of jonge paard kunt opvoeden? Zodat je precies weet wat hij in zijn leven heeft mee gemaakt. En dat alles paard vriendelijk gebeurd is.

 

Tijdens de lessen maken we gebruik van diverse trainingsmethodes, we kijken wat er bij jou en je paard past. Je krijgt in de lessen meer inzicht in het gedrag van je paard en hulp bij de praktische zaken zoals vaststaan, voeten optillen etc. Deze lessen zijn uiteraard ook prima geschikt voor een ouder paard dat de basis opvoeding gemist heeft.

 

Deze lessen kunnen o.a. gaan over:

Niet alleen onze paarden willen graag cookies! onze website wil deze ook. Op deze manier optimaliseren we jouw websitebezoek.