Hulp bij angst

bang voor paarden?

Video afspelen

de band met jouw paard verbeteren

Video afspelen

paard durft het terrein niet af

Video afspelen

Wist je dat er heel erg veel mensen zijn in de paarden die kampen met angst? Je bent niet de enige en het is dus ook niets om je voor te schamen of onzeker over te voelen.

En weet je, ik snap hoe lastig je het soms hebt. Hoe frustrerend het is wanneer je paard totaal anders reageert dan verwacht. En ik begrijp dat jouw paard soms zo heftig reageert dat het je angstig maakt. Maar ook dat er soms eigenlijk niets geks gebeurd en je toch die angst voelt.

Daarom begeleid ik jou en jouw paard samen, zodat jullie elkaar beter gaan begrijpen en samen succes ervaringen op kunnen doen. Omdat het zoveel fijner en veiliger is wanneer je als mens en paard elkaar goed begrijpt, fijn kan communiceren en goed op elkaar ingespeeld bent.

Hoe fijn is het als jouw hobby weer jouw hobby wordt!

Naast de mogelijkheid om hulp met je eigen paard te krijgen is het ook mogelijk om jouw angst te overwinnen bij mijn paarden. Hun vriendelijkheid, zachtheid en goedmoedigheid heeft al veel mensen over hun angst heen geholpen. Ik ben tevens gediplomeerd paardencoach, dus ook deze kennis gebruik ik in onze sessies.

 

Deze lessen gaan o.a. over:

 

Niet alleen onze paarden willen graag cookies! onze website wil deze ook. Op deze manier optimaliseren we jouw websitebezoek.