Border Collie Finlay is het jongste teamlid van Amable, Paard en Inzicht. Hij is geboren op 21 april 2019 in Best. Finlay is een blije, sociale en vriendelijke  hond die zich overal direct thuis voelt. En dat is mooi mee genomen, want hij gaat altijd gezellig mee op pad.

 

Veel klanten kennen hem dan ook aardig goed. Wanneer we op een locatie zijn waar hij niet bij de les kan zijn dan blijft hij braaf wachten in de auto. Met warm weer kan hij op de meeste locaties gelukkig wel even in een stal verblijven. Maar het liefste helpt hij natuurlijk mee bij het geven van de les! Hij vindt zelf namelijk dat hij een fantastische paardentrainer ehhhh drijver is, ik ben een andere mening toegedaan… En daarom dat hij meestal tijdens de les even in de auto wacht, tenzij hij nuttig is om te helpen een paard hondmak te maken.

 

Naast het mee helpen les geven mag Finlay als echte border collie ook regelmatig schapen drijven. Ook volgen we een toffe algemene hondencursus waar alle aspecten van de hondensport in langs komen, super leuk! En thuis besteden we natuurlijk ook wat aandacht aan doggy dance. Het is de bedoeling dat hij in de toekomst mee kan doen in de shows, maar op dit moment is het grootste aandachtspunt dat hij het houdt bij schapen drijven en de paarden daarin met rust laat…

 

Over Finlay

Finlay is een blije, sociale en vriendelijke hond die zich overal direct thuis voelt.”

Video afspelen

Niet alleen onze paarden willen graag cookies! onze website wil deze ook. Op deze manier optimaliseren we jouw websitebezoek.