Ik ben via via bij Daniëlle gekomen. Na 20 jaar niet te hebben gereden heb ik een jonge Friese merrie gekocht die nog alles aangeleerd moest krijgen. Daniëlle heeft zowel mij als mijn paard veel geleerd. Ze doet dit op een zeer rustige manier en ziet direct waar ze in kan ondersteunen. Ze doet dit met veel rust, geduld, duidelijkheid en humor! Mijn paard en ik zijn zo naar elkaar toegegroeid en dat is geweldig om mee te maken. Dat is echt met dank aan Daniëlle. Ze coacht echt zonder oordeel en zorgt dat de wijze van aanpak bij mij én mijn paard past. Ze heeft er ook voor gezorgd dat ik meer rust ervaar, waar ik haar heel dankbaar voor ben. Na vijf maanden grondwerk, reden mijn paard en ik zo met elkaar weg. Zonder stress.

Emeliet Dolstra

Niet alleen onze paarden willen graag cookies! onze website wil deze ook. Op deze manier optimaliseren we jouw websitebezoek.