Ik heb sinds een klein jaar een mooie Spaanse Pre gekocht .
hij is erg jong en wilde hem goed opleiden met rust zonder getrek en geduw , ik ben gaan kijken om mij heen wat er op internet stond en kwam Danielle tegen ! Van meerdere mensen om mij heen gehoord dat zij heel goed was!
Meteen gebeld en afspraak gemaakt !

Bij de eerste les zag ik dat zij haar werk heel kundig en professioneel deelde met mij .
ik merkte dat wat zij vertelde en overbracht aan mij en me paard dat er meteen verandering kwam . Super positief want ik kon dit meteen mee nemen als ik zelf thuis aan het werk ging en na paar weken zag ik al zoveel verandering tussen mij en me paard !

Ik werk met Danielle aan grondwerk , vrijheidsdressuur en met dubbele lijnen . Ik vind de lessen van Danielle erg prettig ,ze altijd zo vriendelijk en aardig . Voel me altijd erg op me gemak en dat merk je ook echt aan de paarden!!

Al met al kan ik Danielle echt iedereen adviseren want ze heeft ontzettend veel kennis alles wat ze met de paarden doet is top 👍🏻

Ik blijf voorlopig nog bij haar lessen nemen!!

Cynthia Slegers

Niet alleen onze paarden willen graag cookies! onze website wil deze ook. Op deze manier optimaliseren we jouw websitebezoek.